Wie ben ik?
Ik ben 63 jaar, getrouwd en vader van 4 kinderen. In 1983 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en vanaf 1986 heb ik als zelfstandig fysiotherapeut gewerkt in mijn eigen praktijk, vanaf 2000 in deze praktijk aan de Graafseweg.

Werkend als fysiotherapeut ben ik altijd op zoek geweest naar manieren om mijn patiŽnten beter te kunnen helpen. Hiervoor heb ik mijn mogelijkheden uitgebreid in de richting van de manuele therapie en bekkenfysiotherapie, maar mij vooral verdiept in het geestelijk functioneren van de mens, daar mij al snel duidelijk werd, dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

In 2001 ben ik in aanraking gekomen met de osteopathie; hierbij vielen voor mij een groot aantal puzzelstukjes op hun plaats. Voor mij is osteopathie de meest complete vorm van manuele geneeskunde.

Ik heb hiervoor gedurende 6 jaar een opleiding gevolgd bij de "International Academy of Osteopathy"; in 2007 heb ik deze studie afgerond met een eindscriptie over de behandeling van het carpaal tunnelsyndroom vanuit de osteopathie en het internationaal juryexamen.
Vanaf 1 juni 2008 heb ik de definitieve stap gezet naar de osteopathie en de fysiotherapie losgelaten.